Mijn Interieur Blog

Alles Over Een Mooi Interieur

Mijn Interieur Blog - Alles Over Een Mooi Interieur

Spaghettimat Pastamat

Spaghettimat of Pastamat

SpaghettimatDe Spaghettimat soms ookwel pastamat genoemd is al meer dan 30 jaar een bekende mat voor buiten. Gemaakt wordt de spaghettimat van een geëxtrudeerd zacht vinyl. Tijdens het productieproces kan men de dikte variëren waardoor er versies in diktes van 8 tot 16 mm geleverd kunnen worden. Naast de dikte van de mat zijn er ook dunnere slierten en dikkere. De dunnere slierten zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik terwijl de dikkere bedoeld zijn voor zwaarder bedrijfsmatig gebruik.

Qua functionaliteit is de spaghettimat vooral bedoeld om veel water te kunnen laten weglopen. Door de open structuur kan water en loszittend vuil onder de schoenen snel door de mat worden opgenomen. Het schoonmaken van een pastamat kan envoudig door de mat op te tillen, vuil wegvegen, uitschudden en eventueel loszittend vuil met water uit de mat verwijderen.

De standaard productiebreedte van spaghettimatten is 120 cm. Geleverd als matten op rol zijn de rollen 6, 12 of 18 meter afhankelijk van de kwaliteit. Er zijn verschillende kleuren leverbaar waarbij de spaghettilogomat leverbaar is in 16 kleuren. Op aanvraag kunnen we dus een logo in deze mat verwerken. Hou er echter wel rekening mee dat dit eenvoudige logo’s zijn.

Optioneel leveren wij ook een schuin oplopende rand rondom de mat. Met een hoogte van 14-16 mm voor de gangbare matten kan dit een struikelgevaar vormen voor bezoekers. De schuin oplopende rand die we rondom of aan 1 of meerdere zijden kunnen aanbrengen voorkomt het gevaar van struikelen over de mat. Naast de schuin oplopende rand leveren we ook matten met geperste rand. Deze heeft dezelfde kleur als de spaghetti.

voor huishoudelijk gebruik hebben we de curly spaghettimat die een verstevigde achterkant heeft waardoor deze stabiel blijft liggen.

zoekt u toch een gesloten rug, geen probleem, wij leveren ook spaghettimatten met gesloten rug. Het water kan dan uitsluiten via de zijkanten weg en uw vloer onder de mat blijft door.

Bestellen, bezoek via deze link onze webshop.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*