Mijn Interieur Blog

Alles Over Een Mooi Interieur

Mijn Interieur Blog - Alles Over Een Mooi Interieur

Inloopmatten

Inloopmatten Voor Een Fraaie Entree

Uw entree is het visitekaartje van uw bedrijf en meteen de eerste indruk als klanten uw bezoeken. Goede Inloopmatten moeten onderdeel zijn van de entree. De reden is simpel, ze houden de ruimte na uw entree vrij van vuil en vocht. Zonder inloopmatten wordt vuil en vocht onbeperkt naar binnen gelopen en bij slecht weer is dit zichtbaar op uw vloer. Dit geeft niet alleen een slechte vuil indruk maar uw schoonmaakkosten stijgen explosief. Daarnaast bij gladde vloeren zorgt vocht er voor dat ze nog gladder worden en klanten kunnen uitglijden, iets dat u altijd zal willen voorkomen.

voor een optimale werking bekijkt de expert met u uw specifieke situatie en zal een aantal voorstellen doen betreft de kwaliteit van de inloopmat. U kunt hierbij denken aan een combinatie van buiten en binnenmatten die ieder specifieke eigenschappen hebben om vuil en vocht te verwijderen.

Inloopmatten voor buiten

zoals borstelmatten die gemaakt zijn uit een kunststof of aluminium profiel met harde borstels die optimaal kunnen borstelen. Goedkopere alternatieven zijn borstelmatten van kunstgras die een goede borstelende werking hebben. Spaghettimatten zijn een ander voorbeeld van inloopmatten voor buiten. Deze zijn leverbaar van de rol gesneden op op maat gemaakt, optioneel zelfs als speghettimat met logo.

Inloopmatten voor binnen

Ook hier zijn er veel soorten. Het entreetapijt leverbaar in verschillende kwaliteiten op rol is ideaal als vast tapijt dat speciaal ontwikkeld is om vuil te verwijderen en te verbergen tussen de bodem van de pool. Ze zijn ook als inloopmat leverbaar maar worden voor gebruik van de rol op maat gesneden. De verschillende typen hebben ieder verschillende eigenschappen. De ene heeft zachtere vezels die meer water kunnen vasthouden maar minder borstelen. De ander met grovere vezels kunnen weer meer borstelen en we hebben zels een versie die 3 verschillende soorten vezels combineert voor een optimale schoonloopwerking.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*