Mijn Interieur Blog

Alles Over Een Mooi Interieur

Mijn Interieur Blog - Alles Over Een Mooi Interieur

Deurmat

Een Deurmat je kan niet zonder.

deurmat met logo

Je komt ze overal tegen deurmatten voor iedere deur of ingang van een bedrijf zie je wel een deurmat al of niet als deurmat met logo of gewoon in een mooi egale of gemĂȘleerde kleur. Er zijn natuurlijk veel verschillende typen matten zoals.

Droogloopmat

De pool van een droogloopmat bestaat uit katoen. Net als uw handdoek in de badkamer kan katoen veel water opnemen. Een deurmat met katoenen pool is daarom ook ideaal als u veel last heeft van vochtinloop. Ze zijn leverbaar van de rol of met wasbaar rubber worden ze op maat gemaakt.

Borstelmat

Een borstelmat is een deurmat die een goede borstelende werking heeft. Dit type mat ligt normaal buiten om het meest grove vuil te verwijderen. Je kan hierbij denken aan aan een profielmat uit kunststof of aluminium waarin harde borstels verwerkt zijn. Deze matten zijn robuust, gaan lang mee en zijn ideaal als deurmat voor buiten. Weer en wind zijn geen probleem voor deze matten. Ze kunnen als deurmat op maat gemaakt worden maar worden in het geval van profielmatten voor huishoudelijk gebruikt ook in een aantal vaste maten geleverd.

Kokosmatten

De kokosmat is als deurmat een oude bekende. Veel van u zullen hem zelfs als klein kind nog herinneren. Ze bestaan niets alleen jaren ze zullen ook nog jaren meegaan. Gemaakt van de sterke kokosvezel hebben ze een goede borstelende werking. Een kokosmat heeft als deurmat ook een nadeel dat ze weinig doen tegen vochtinloop. De kokosvezel neemt geen vocht op en is daarom alleen geschikt in combinatie met een andere deurmat zoals bijvoorbeeld een droogloopmat van katoen.

Logomat

De logomat is een relatief nieuwe mat. De techniek van het bedrukken van tapijt is de laatste 15 jaar pas echt in een stroomversnelling gekomen door de ontwikkeling van de chromojet tapijtprinter. Deze heeft het mogelijk gemaakt dat logomatten vanaf slechts 1 stuk bedrukt kunnen worden. Het bedrukken van een deurmat kan in vele kleuren en de deurmat wordt altijd op maat voor u gemaakt.

In de komende maanden gaan we verder in op deurmatten en andere producten die uw interieur kunnen verfraaien.

 

 

Category: deurmat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*